Carret de la compra

Conserves gurmet

La millor qualitat, llista per a servir: productes gurmet a Sabadell

Botiga de conserves i productes gurmet

Existeixen diferents tècniques per a poder conservar el nostre menjar durant molt més temps, tècniques centenàries que perduren encara en els nostres dies com la salaó, el fumat, escabetxos, adobats…

A Xarcuteria Marta coneixem bé la importància d'aquesta mena de productes, per això comptem amb tota una selecció gurmet del nord perquè gaudis i assaboreixis. Continua llegint!

Productes amb denominació d'origen

Les conserves són tot un art, ja que permet que els teus productes estacionals favorits estiguin disponibles durant tot l'any.

A la nostra xarcuteria pots trobar vins, llegums i plats preparats amb el segell de qualitat garantit, el lloc perfecte on realitzar la teva compra setmanal de qualitat.

A més de les conserves, també trobaràs productes carnis i lactis de primera. Encara no has tastat les nostres conserves i productes gurmet? Una selecció que no et deixarà indiferent.

Ara també per encàrrec! Deixa en el nostre formulari els productes que necessites i passa a buscar-los. Comptem amb dos establiments: un a Sabadell i un altre a Sant Quirze. T’esperem.

Contacta'ns per a més informació

Pagament a la botiga
Productes frescos i de qualitat, sempre!Qualitat d'origen garantida amb Xarcuteria Marta.Apostem per proveïdors locals que ajuden a mantenir els nostres productes en bon estat i amb un gran sabor.
garantia