xarcuteria Marta

Carnisseria a Sabadell

Compra a Sabadell el millor gènere de carnisseria i xarcuteria. Vine a veure’ns.

Darrere de Xarcuteria Marta està la tradició natural dels millors proveïdors, amb la innovació en la presentació i serveis d’una carnisseria a Sabadell on realitzar la teva compra setmanal de qualitat.

Carnisseria Sabadell


La teva compra setmanal

A la botiga de carnisseria a Sabadell trobaràs diferents zones, de xarcuteria i botiga d’alimentació, amb una selecció de les millors conserves, formatges, llegums, vins i en general, aquests ingredients imprescindibles a la teva despensa i a la teva taula.

Porta la millor qualitat a la teva llar, amb una curada selecció que inclou carn Wagyu de Burgos, porc ecològic de Girona, pollastre ecològic del País Basc i pernils o embotits de Guijuelo. 

Selecció gastronòmica de tot el país i productes importats

Sigui per aquest sopar o menjar especial o per al dia a dia, aposta per la Xarcuteria Marta i prepararem la comanda perquè ho tinguis llest el dia i l’hora que puguis passar-te per la carnisseria a Sabadell. Pots contactar amb nosaltres trucant als números 937 26 23 78 i 678 636 403 o emplena el formulari online i et confirmarem el que hem llegit.

Taules d’embotits, pernil i formatges per als teus dies assenyalats

Fa més de 16 anys que oferim la millor qualitat als nostres veïns, amb carns, embotits, formatges i un ampli etcètera de productes, per als paladars més exigents. Si has d’organitzar un càtering a Sabadell i busques taules d’embotits o formatges, prepararem el lot amb una acurada presentació, llest per servir a la taula.

XARCUTERIA MARTA

  Plaça Granados 20 – Local 2,
Sabadell, 08201, (Barcelona)

  93 726 23 78

  678 636 403

HORARI

De dilluns a divendres
Matins: 9:00 -14:00 hores
Tardes: 17:00 - 21:00 hores

Dissabtes:
9:00 - 14:00 hores

Xarcuteria Sabadell